Recept
Spanać i Ricotta conchiglionis

Priprema
Počnite sa pripremom sosa: sitno iseckajte crni luk, iseckajte čen belog luka i sve propržite na malo maslinovog ulja.
Dodajte krupno izmrvljeni pelat, posolite i pobiberite i kuvajte na laganoj vatri 10 minuta.
Konchiglione skuvajte u blago posoljenoj ključaloj vodi. Kada je kuvano, ocedite i ostavite sa strane.
Spanać takođe skuvajte u blago posoljenoj kipućoj vodi. Kada su kuvane, pažljivo ih ocedite i iseckajte.
U činiji za salatu pomešajte Ricotta Galbani, žumance, seckani spanać i malo muskatnog oraščića. Posolite i pobiberite preparat, a zatim ukrasite svojim konkiljonima.
Posudu za gratiniranje obložite paradajz sosom i na nju stavite konkiljone.
Pospite Paesanom i pecite 25 do 30 minuta na 180°C.
0 comments
Filter my search
Potražite među našim receptima