Recept

Spanać i Ricotta conchiglionis

Spanać i Ricotta conchiglionis - Galbani
Priprema

Počnite sa pripremom sosa: sitno iseckajte crni luk, iseckajte čen belog luka i sve propržite na malo maslinovog ulja.

Dodajte krupno izmrvljeni pelat, posolite i pobiberite i kuvajte na laganoj vatri 10 minuta.

Konchiglione skuvajte u blago posoljenoj ključaloj vodi. Kada je kuvano, ocedite i ostavite sa strane.

Spanać takođe skuvajte u blago posoljenoj kipućoj vodi. Kada su kuvane, pažljivo ih ocedite i iseckajte.

U činiji za salatu pomešajte Ricotta Galbani, žumance, seckani spanać i malo muskatnog oraščića. Posolite i pobiberite preparat, a zatim ukrasite svojim konkiljonima.

Posudu za gratiniranje obložite paradajz sosom i na nju stavite konkiljone.

Pospite Paesanom i pecite 25 do 30 minuta na 180°C.

Podelite ovaj recept The link has been copied.