Recept

Brusketa sa mozarellom

Brusketa sa mozarellom - Galbani
Priprema

Evo dva načina da pripremite paradajz za tost.

Istrljajte paradajz preko tostiranih kriški hleba, pazeći da paradajz dobro izgubi tečnost.

Blanširajte ih maksimalno 10 sekundi u ključaloj vodi.

Kada završite, potopite ih u hladnu vodu ili odmah stavite na mlaznice.

Zatim ih ogulite, uklonite semenke i isecite na male kockice.

Dodajte maslinovo ulje i ostavite za preliv. Da biste zamenili ukus paradajza na tostu, istrljajte kriške sa nekoliko čena belog luka.

Isecite loptice mocarele na krugove. Lopta treba da napravi 5 traka.

Stavite paradajz u maslinovo ulje na kriške tosta. Ako ste se odlučili za kriške natrljane tečnošću paradajza, odmah pospite origanom.

Poslednju stavite mocarelu. Sve što treba da uradite je da posolite i pobiberite i gotovo! Vaš aperitiv će biti ukusniji nego ikad!

Učinite bruskete još ukusnijima tako što ćete ih pokapati ekstra devičanskim maslinovim uljem.

Podelite ovaj recept The link has been copied.