Kaneloni sa rikotom i kobasicom

Pripremite sos: u nelepljiv tiganj sipajte malo ekstra devičanskog maslinovog ulja i dodajte čen belog luka.
Popržite nekoliko minuta, a zatim dodajte konzervu pelata, začinite sitno seckanim bosiljkom. So biber.
Kuvajte na srednjoj vatri oko 20 minuta dok se sos ne zgusne i zgusne.
U drugu tepsiju stavite kašiku ekstra devičanskog maslinovog ulja i kobasicu na komade bez kore.
Kuvajte na srednjoj vatri 10 minuta dok ne porumeni.
U posebnoj posudi pripremite nadev: pomešajte Galbani rikotu sa kobasicom na komade i 50 g Grana Padano D.O.P Galbani. Posolite, pobiberite i dodajte malo muskatnog oraščića.
Oparite listove za lazanje i ocedite ih.
Na svaki list lazanja stavite na ivicu najkraće strane dve kašike nadeva i urolajte list da dobijete oblik kanelona.
Uradite to sa svim ostalim listovima za lazanje dok ne završite sa sastojcima.
U posudu za pečenje sipajte nekoliko kašika paradajz sosa i stavite kanelone.
Prelijte sos od paradajza na kanelone i prelijte Grana Padano D.O.P Galbani. Obradujte sebe !