Recept
Brz i lak tiramisu sa limunom

Priprema
Napravite pastu od žumanaca, šećera, maskarponea i limun curda.
Umutite belanca u čvrst sneg i lagano ih umešajte u smesu.
Kolač iseći na kriške i kratko umočiti u posudu punjenu limončelom.
Uzmi osam čaša. Na dno svake čaše stavite parče torte. Koristeći kesu za cijev, stavite testo na vrh. Ponovite operaciju.
Neposredno pre serviranja umutiti belanca od dva jajeta sa granuliranim šećerom. Stavite ovu meringue u kesu za pecivo i nanesite malu rozetu na vrh svake čaše. Pržite uz pomoć baklje ako je imate na raspolaganju.
Ukrasite sa malo korice limete. Praznik za oči i nepce!
Kulinarski trik
Možete deliti prema željenoj veličini. Ova poslastica se stoga može savršeno servirati u malim porcijama, na primer, uz Cafe Gourmand.
Filter my search
Potražite među našim receptima