Recept

Aperitiv alla Galbani

Aperitiv alla Galbani - Galbani
Priprema

Prva faza je priprema crvenog sosa.nn-Isperite paradajz, pa ga podelite na pola.nn -Propržite ih u tiganju sa maslinovim uljem i listićima bosiljka oko 10 minuta.nn -Brzo izmešajte paradajz sos i sipajte ga u 3 verine, pa ostavite da se ohladi.

Zatim pripremite pesto sos. Ova tipična italijanska pratnja je poznata širom sveta.nn-Ogulite čen belog luka koji će se zatim izgnječiti.nn-U činiju za salatu stavite rendani Parmigiano Reggiano DOP Galbani, ekstra djevičansko maslinovo ulje i pinjole. Sve zajedno umutite štapom blendera.nn-Posle nekoliko minuta dodajte beli luk i fino začinsko bilje, pa nastavite da miksate dok ne dobijete homogeni sos.nn-Ostavite malo pesta za dekoraciju i sipajte preostali sos u 3 verine .

Završite sa ražnjićima koji se veoma lako prave.nn-Naizmenično navucite Mozzarella al latte di Bufala Mini, čeri paradajz i kriške karpača i/ili šunke na čačkalice.

Stavite sve na tanjir za serviranje i stavite sa sosovima.

Kulinarski trik

Da li tražite ideju za recept za aperitiv koji će oduševiti vaše goste? nProbajte ove male ražnjiće sa mocarelom i karpačo, uz ukusne sosove od paradajza i pestoa. Recept je jednostavan i brz za pripremu. Čak i ako nemate puno vremena, znajte da se ovo domaće predjelo može napraviti u nekoliko jednostavnih koraka.

Takođe otkrijte:

Predjelo od mini mocarela kuglica Lagano predjelo sa paradajzom, bosiljkom i mocarelom Mini aperitiv

Dolce Vita sa prijateljima uz aperitiv!

 

Podelite ovaj recept The link has been copied.