Recept
Četiri kanelona sa sirom

Priprema
Skuvajte u dosta slane vode listove za lazanje od kojih će se formirati kaneloni.
Pripremite nadev tako što ćete raditi Ricotta 250g Galbani i Gorgonzola Cremoso 150g Galbani, da dobijete kremastu konzistenciju; zatim dodajte pecorino, aromatično bilje i prilagodite so i biber.
Ovim nadevom napunite svaki list peciva, urolajte i formirajte kanelone; nastavite na ovaj način dok ne iskoristite sve sastojke.
Posudu premažite puterom, poređajte kanelone jedan do drugog, prelijte tankim slojem kreme i malo pekorina.
Pecite na 180 ° 20 minuta; zatim zapalite roštilj još 2 minuta.
Ovi kaneloni su ukusni servirani sa šargarepom, tikvicama, prazilukom, cikorijom i rukolom, isečenim na julien i prženim na ulju i puteru.
Filter my search
Potražite među našim receptima