Recept

Četiri kanelona sa sirom

Četiri kanelona sa sirom - Galbani
Priprema

Skuvajte u dosta slane vode listove za lazanje od kojih će se formirati kaneloni.

Pripremite nadev tako što ćete raditi Ricotta 250g Galbani i Gorgonzola Cremoso 150g Galbani, da dobijete kremastu konzistenciju; zatim dodajte pecorino, aromatično bilje i prilagodite so i biber.

Ovim nadevom napunite svaki list peciva, urolajte i formirajte kanelone; nastavite na ovaj način dok ne iskoristite sve sastojke.

Posudu premažite puterom, poređajte kanelone jedan do drugog, prelijte tankim slojem kreme i malo pekorina.

Pecite na 180 ° 20 minuta; zatim zapalite roštilj još 2 minuta.

Ovi kaneloni su ukusni servirani sa šargarepom, tikvicama, prazilukom, cikorijom i rukolom, isečenim na julien i prženim na ulju i puteru.

Podelite ovaj recept The link has been copied.