Recept

Verrines Mascarpone avokado,losos sa limetom

Verrines Mascarpone avokado,losos sa limetom - Galbani
Priprema

Da li imate ljude večeras i želite da im skuvate neke slane verine? Nemojte se više pitati, Galbani vam nudi svoj ukusni recept za pravljenje avokada od lososa sa maskarponeom i limetom.

Da biste napravili ovaj avokado od verin lososa sa limetom i maskarponeom po receptu, počnite sa ceđenjem limete, a zatim isecite kriške dimljenog lososa na male komade.

Zatim uzmite veliki avokado i isecite ga na dva dela, uklonite koštice i ispraznite ih. Izaberite zreli avokado.

Meso izgnječite viljuškom ili kašikom da dobijete kremasti pire.

Zatim pospite izgnječeni avokado limunovim sokom, a zatim dodajte Mascarpone Galbani u avokado i promešajte.

Dodajte biber i so u smešu.

Dodajte nekoliko komada dimljenog lososa u svoju pripremu.

Sipajte malo preparata u male verine.

Zatim na vrh dodajte nekoliko kriški dimljenog lososa i ukrasite seckanim vlascem ili sitno seckanim mirođijem.

Sve što treba da uradite je da ostavite verine od lososa od avokada u frižideru dok gosti ne stignu na aperitiv.

Da biste dodali više ukusa, možete dodati i bademe.

Varijante:

Da li imate ljude večeras i želite da im skuvate neke slane verine? Nemojte se više pitati, Galbani vam nudi svoj ukusni recept za pravljenje avokada od lososa sa maskarponeom i limetom.

Recept za verine od avokada nudi mnoge varijacije koje vam omogućavaju da varirate užitke. Tako, na primer, možete zameniti lososa tunjevinom ili mesom rakova.

Za to : U činiju miksera sipajte pola šerpe Maskarpone Galbanija, meso tunjevine ili rakova, sok od dva limuna, bibera i estragona pre nego što sve umešate.

Rezervišite ovaj preparat u činiji za salatu.

Drugu polovinu tegle maskarponea sipajte u činiju miksera sa mesom avokada, limunovim sokom, solju i biberom i nekoliko kapi tabaska i fino izmešajte, dok ne dobijete mousse od avokada.

Sve što treba da uradite je da obučete svoje avokado verrine tako što ćete naizmenično da namenite sloj preparata od tunjevine i maskarponea sa slojem moussea od avokada.

Takođe možete malo hrskati svojim verinama od avokada, tako što ćete dodati jabuku isečenu na male komadiće.

Neki recepti za losos takođe koriste mousse od lososa. Koraci koje treba slediti su isti kao i za pripremu moussa od tunjevine (pomešajte losos i maskarpone da dobijete kremastu smesu). Možete ukrasiti svoju verinu sa nekoliko jaja od lososa.

Dobićete veoma sveže verine od avokada i lososa. Ako ne volite previše avokado, znajte da ne morate da ga stavljate u svoje dimljene ili sveže verine od lososa. Za ovaj verrin od lososa i maskarponea, jednostavno zamenite gvakamole tečnom kremom na bazi maskarponea. Maskarpone razmutite u činiji da postane kremast.

Ako volite škampe, znajte da je duo avokada škampa odličan. Verine od škampa i avokada su takođe ukusne. Što se tiče lososa verina, izgnječite meso avokada, pa dodajte limun i maskarpone da dobijete kremu od avokada. Zatim sipajte u verine i ukrasite prelepim kozicama. Ovaj recept od avokada verina je savršen za prijateljski aperitiv sa prijateljima.

Ako primate ljude alergične na ribu ili jednostavno želite da napravite male vegetarijanske verine, ribu možete zameniti krastavcima ili cveklom. Povrće iseći na sitno i začiniti sa jednom do dve kašike balzamiko sirćeta, soli i bibera.

Verine možete napraviti i kuvanjem, kao što su verine na bazi graška, na primer. Ako imate termomiks, to će biti još lakše i mnogo brže napraviti, jer morate samo da stavite sastojke u uređaj. On će se pobrinuti da ih skuva dok ih meša. Da bi smesa bila glatkija i lakša, dodajte jednu do dve kašike tečne pavlake.

Ako volite začinjene ukuse, ukus svog preparata možete poboljšati sa malo Espelette bibera. Ostavite maskarpone preparat po strani, a zatim sve što treba da uradite je da ga poređate u malu verinu za pojedinačne porcije, pazeći kao i uvek da naizmenično menjate slojeve.

Podelite ovaj recept The link has been copied.