Ricotta Calzone

Počnite tako što ćete uključiti rernu i ostaviti je da se zagreje na 250°C.
Razvucite testo dok ne dobijete krug prečnika oko 30 cm tako da imate dovoljno prostora da stavite veliku količinu fila.
Nanesite Galbani rikotu na polovinu vašeg testa i preklopite je na sebe da napravite preokret. Vodite računa da dobro zalepite ivice kako bi kalzon mogao da nabubri tokom kuvanja bez otvaranja. Ovo će takođe sprečiti curenje punjenja.
Opremite se posudom ili plehom za pečenje, pazeći da bude dovoljno velik da u njega stane kalcone pica. Pokrijte dno pergament papirom.
Pustite da se vaša calzone pica kuva oko petnaest minuta. Tada bi trebalo da dobije lepu zlatnu boju.
Kada se kuvanje završi, poređajte svoj domaći kalzon na dasku ili u veliki tanjir.
Prekrijte svoj preparat šunkom i listovima rukole.
Prerežite čeri paradajz na pola i isecite tanke kriške iz bloka mocarele Galbani.
Dodajte u svoj domaći kalzon komade paradajza i sira isečene u prethodnom koraku.
Da je spreman ! Sve što je ostalo je da probate