Recept
Mediteranske listnate pite
Priprema
Isecite svaki list Carasau panela na 4 ili 6, koristeći nož i pazite da ne napravite premale komade.
Tako dobijene komade pohovanog karasaua malo omekšati sa malo vode. Čeri paradajz isecite na najmanje moguće kockice.
Začinite uljem, solju i rukama izmrvljenim bosiljkom.
Kapare odsolite pod tekućom vodom, osušite i iseckajte vrlo oštrim nožem; dodati koricu limuna i sve pomešati sa začinjenim paradajzom.
Na pleh obložen papirom za pečenje stavite sloj Carasau prezla, kašiku sosa i pola tosta alla Mozzarella Galbani; zatim još jedan sloj hleba, i tako dalje, završavajući sa sirom.
Ponovite ove korake da dobijete 4 porcije.
Pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 180° 20 minuta.
Carasau servirajte čim izađu iz rerne.
Filter my search
Potražite među našim receptima