Omlet rolat sa šparogama i mozarellom

U velikoj činiji umutite jaja viljuškom i dodajte Gran Gusto Galbani, muškatni oraščić, so i crni biber.
Pripremite pravougaonu ili četvrtastu posudu sa papirom za pečenje i u nju sipajte smesu za omlet.
Stavite u prethodno zagrejanu rernu na 180 stepeni 15 minuta.
U međuvremenu isecite mocarelu na tanke kriške i ostavite sa strane.
Operite i ogulite bazu špargle; uklonite pretvrdi završni deo i kuvajte ih u ključaloj vodi 10 minuta ili više, u zavisnosti od veličine, vrhom okrenutim nagore
. U tiganju propržite sitno seckani crveni luk i ljutiku.
Dodati špargle sa kašikom kuvane vode, posoliti i pobiberiti i kuvati 10 minuta na srednjoj vatri.
Stavite ih kroz mlin dok ne dobijete gustu i kremastu pastu.
Izvadite omlet iz rerne i rasporedite ga na radnu površinu.
Uklonite papir za pečenje i ravnomerno rasporedite kriške mocarele.
Namažite kremom od špargle da prekrije celu površinu omleta.
Pažljivo umotajte sve tako da sastojci ne padaju sa strane i čvrsto umotajte u plastičnu foliju za hranu.
Ostavite da odstoji u frižideru najmanje sat vremena da se stegne.
Poslužite hladno.